fredag 5. oktober 2012

Mall of the Emirates = fredagsshopping

I dag er det svært lite å fortelle om . Dagen idag var nemlig avsatt til shopping. Nok engang tokk jeg hotellets shuttle buss til Mall of the Emirates hvor jeg tilbrakte hele 6 timer med shopping. Så nå er jeg veldig godt kjent på de 2 nederste etasjer...

Hovedinngangen
Hva ble så dagens utbytte ?

2 Peak Performance vinterjakker, 1 Peak vest, Peak skihansker, Peak lue, Peak pannebånd, Adidas løpebukse, 2 par 2XU shorts og en Tommy Hilfiger kjole.

Kunne/burde kanskje ha kjøpt mye mer. Alt er minst halve prisen av hjemme. Og når det er gode merkevarer så utgjør det jo endel.

Så når jeg tenker meg om så har jeg vel tjent til turen og opphold på kjøpene jeg gjorde idag ??? (kjenner ihvertfall noen som hevder at de tjener på å handle . Forutsetningen må jo være at en hadde kjøpt det hjemme i Norge uansett !)

Og endelig så jeg noen sykler. Men ingen syklister !

- 50% på en allerede knallgod pris. Det må da lønne seg å reise til Dubai når en skal kjøpe sykkel ??
Og så dagens bil bilder:
I dag var det en orange Lamborghini !
Så mye som jeg har shoppet idag så kan jeg vel forvente å bli kjørt standsmessigt i en Rolls Royce !
Dette kaller jeg transportmiddel !
Det var så det lille jeg har opplevd i dag. Så langt. Nå er det tid for å stelle seg for kvelden.

2 kommentarer:

 1. Michelle Hjelleset20. oktober 2012 kl. 00:06

  Så kjekt at du koser deg i Dubai!!! Vi følger godt med på bloggen med masse gode minner fra da vi var der i November i fjor. Er det bilder av gavene som vi får til jul :)

  Hilsen fra Erik og Michelle

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt at dere koser dere i Sør Afrika ;) Julepresanger ? Nei da får jeg nok ta meg en ny tur til Dubai. Kos dere videre. Glad i dere. Klem

   Slett